dijous, 10 de setembre del 2009

SANGONERES

14 anys de bonança econòmica, de grans perspectives de futur, de molts projectes per a una societat amb plena expansió per el ben estar, amb tant de treball, que els empresaris han necessitat la col•laboració de la immigració per fer front a tantes sol•licituds de llocs de treball per tenir mes productivitat, bàsicament per la construcció, per engreixar les butxaques i les arques dels mateixos empresaris explotadors i dels governs manipuladors. Actualment quant tenim la soga al coll, ara ens demanen que els ajudem amb l’aplicació de mes impostos, 1000€ per família (16.000 milions d’euros), per eixugar la mala gestió de uns politics i empresaris amb molta poca capacitat intel•lectual i molta avarícia sense cap mena de preparació. Els ajuntaments, amb la construcció de vivendes i amb les requalificacions dels terrenys per a la construcció de vivendes i polígons en el seus municipis han pogut omplir les seves arques de guanys i prosperitat per els “ciutadans”, o per a ells mateixos, amb uns sous desorbitats i amb la contractació record de funcionariat. Un sistema insostenible econòmicament.
Però aquesta al•lucinació s’ha acabat, i actualment la saturació de vivendes, de polígons mig buits, de una sèrie de especuladors de tota mena, plens de avarícia i cada cop amb mes sol urbanitzable, per poder engreixar-se encara mes, gracies a la construcció i a tot el que penja de ella, llauners, fusters, pintors, enguixadors, electricistes, etc.., una construcció sense mesura ni control, de edificis amb una pèssima qualitat i uns preus desorbitats, totalment fora de lloc i abusius, amb la saturació de unes immobiliàries sense cap mena de escrúpols, de vegades, o quasi be sempre, enganyant a la gent, i fent trampes per poder vendre mes i mes, amb uns marges de guanys brutals per part de tota aquesta gentussa, compra de cotxes de luxe i torres d’alt nivell, en zones privilegiades.
No pot ser, dons, que persones amb una formació dubtosa o nul•la, una mentalitat poc agraciada amb una capacitat intel•lectual dubtosa i que no veuen mes enllà del seu nas, tinguin ara la barra de dir-nos que els hi traiem les castanyes del foc, dons be, amb aquesta realitat, el govern ens farà pagar a tots els que vivim en aquesta zona del mon (Espanya/Catalunya), una pujada de impostos important, la avarícia de tots aquets fantasmes, que han abusat de tots nosaltres.
Actualment, se centren amb les obres publiques o de protecció oficial. Es a dir, som tots nosaltres els que continuem pagant les obres publiques realitzades per aquesta colla de ineptes. Amen.