dimecres, 30 de setembre del 2009

PLE DE L'AJUNTAMENT AL LIBAN

Gràcia Ferrer i Arnau Martí s’entrevistaran amb Hamàs
Els dos osonencs visitaran el Líban amb una delegació de representants polítics i de la societat civil.
Una delegació formada per representants de la societat civil i membres d’IU, ICV, PSC i ERC viatjaran aquest dimecres, dia 30 de setembre, al Líban per entrevistar-se amb representants de les faccions palestines d’Al-Fatah, Hamàs i el Front Popular per a l’alliberament de Palestina (FPLP). Aquestes dues últimes organitzacions són considerades terroristes tant per la UE com pels Estats Units.
A la delegació hi ha dos representants osonencs, el secretari d’organització d’ICV de la comarca d’osona, Arnau Martí, i la regidora d’ERC a l’ajuntament de Vic, Gràcia Ferrer, tots dos en representació dels seus partits respectius.
La iniciativa està promoguda per l’associació Cultura, Pau i Solidaritat, amb seu a Leganés. El grup visitarà els camps de refugiats palestins al Líban i, posteriorment, es reunirà amb refugiats iraquians a Síria. Al Líban també visitarà un hospital.
Qui collons paga aquest viatge de la “pija”, no se s’hi la acompanya el xicot, en tot cas amb una mica de sort s’ha la podrien quedar i així ens estalviaríem un gran sou. Amen