dijous, 17 de setembre del 2009

JUSTICIA


Nomes es fa falta una pujada mes d’impostos, (1000€ per família aprox.) collar una mica mes la corda, per quedar-nos mes a les cordes que mai. Amb menys poder adquisitiu, i per tant una tendència clara a consumir menys, tot el contrari del que diu el “Talante”. Això si, els salaris no els toqueu, ni pesar-ho, ja que els pobres empresaris no podran resistir la pressió atmosfèrica.
Sempre estem amb el mateix rollo, els que paguem tota la porqueria sempre som els mateixos, els treballadors assalariats, els que hisenda ens te súper controlats i sense cap opció de fer trampa, hi com t’equivoquis una mica, multa, no tenim cap mes sortida, pagar i parar el cul, amb l’o soferts que som, no direm res de res, tranquils, i a mes acceptarem totes les puges fiscals possibles.
En canvi, el del Palau de la Musica, com exemple del malgasta-me’n de diner públic, com ningú s’ha n’ha donat compte fins ara, mentre el “mamon”, s’anava de vacances amb la família (500.000€) i els amics.
El Nuñes, el de la Rosa, estafant al estat amb milions i milions d’euros, i no passa res, cap problema, ja ho taparem com es pugui, i endavant, carta blanca per tronar-hi. Amb el mal urbanístic que ha fet aquest el Nuñes a Barcelona, ja fa anys que tindria que ser a la presó.
El Macià, el Ferrer, etc,etc... empresaris que tenen la opció de fer trampa i amagar-se algun euro a la butxaca, per poder-ne fer ostentació davant tots els ciudatans, així es la nostra societat, justa, depèn del costat on estàs.