dijous, 17 de setembre del 2009

NOTIFICACIONS ACTUALS

Fèlix Millet
Insultar el gerent no és motiu d’acomiadament. Ara es la meva. (Gerent: es un desgraciat, capoll i un cabró, rata, desgraciat, etc.....).
El jutge acorda la readmissió de l’empleat o la seva indemnització de 6.483 euros.
El treballador va dir 'aquest és boig "i va anomenar' fill de puta 'al gerent.
La sentència considera que aquest tipus de llenguatge és de 'ús corrent'.
Una teràpia de 20 cèntims evitaria sis milions de morts infantils per malària. Sis assajos liderats per l’hospital Clínic demostren que un tractament redueix en un 30% els episodis de paludisme en menors d’un any.
Madrid sí que va donar el seu suport incondicional a Barcelona 92,-NO AL JOCS OLIMPICS DE MADRID-.
Fèlix Millet confessa haver-se quedat 3,3 milions del Palau de la Música
L’expresident de l’orfeó admet la seva culpa en una carta al jutge que investiga el saqueig de l’entitat.
La fam afectarà a més de 1.000 milions de persones el 2009
És la xifra més alta de la història. L'ONU assegura que amb "menys del 1%" de les injeccions que han fet els governs per salvar el sistema financer es podria resoldre.
La plantada dels productors de llet s’estén per Europa. Exigeixen limitar més la producció per augmentar així els preu de venda.
Alcampo i Mercadona, els més barats per fer la compra, i El Corte Anglès, el més car. Espanya crearà tant atur com França i Alemanya juntes
Tot i que el Govern insisteix que "el pitjor" de la crisi "ha passat", els analistes han començat a fer pinya sobre aquesta xifra: Espanya es prepara per a digerir una taxa d’atur del 20% l’any que ve, el que situaria el volum de desocupats en la perillosa barrera dels 4,8 milions de persones.
Els dirigents de la Legió de Crist ocultar els escàndols sexuals
Blázquez, encarregat d’investigar a l’ordre, estudia demanar la seva dissolució
Funcas advoca per eliminar la deducció per habitatge, els 400 euros i pujar l'IVA. La Fundació Espanyola de les Caixes d’estalvi (Funcas) va advocar aquest dijous per suprimir o, almenys reduir, la deducció en l'IRPF per compra d’habitatge, eliminar la deducció dels 400 euros i incrementar en un parell de punts l'IVA per augmentar la recaptació, però considera que pujar el tipus impositiu a les rendes de l’estalvi o el marginal a les rendes més altes, com ha suggerit el Govern, seria ineficient.
SEGONS CITIGROUP. Pujar dos punts de l'IVA pot elevar la inflació i deprimir el consum real.
L'FMI adverteix que els països pobres necessiten 37.300 milions de dòlars.
SI NO HI HA ACORD SOBRE LA CRISI /Les caixes demanen avançar les eleccions generals. El president de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA), Juan Ramón Quintás, va indicar aquest dijous que si les forces polítiques i socials no arriben a un acord per sortir de la crisi "seria convenient unes eleccions generals".
Amenacen amb una 'ACCIÓ EMPRESARIAL CONTUNDENT'
Els comerciants, en peu de guerra per la pujada d’impostos.