dimarts, 22 de setembre del 2009

BUSCANT,BUSCANT

Les caixes compren immobles per valor de 12.000 milions des de gener. Les entitats frenen la morositat amb l’adquisició de pisos impagats.
Els preus de l’oli d’oliva en origen pugen un 50%
Una entitat pro PP parla ja de tancs. El “Grupo de Estudios Estratégicos (Gees)”, pròxim als populars, recorda que l’exèrcit és garantia de la unitat espanyola i concreta el cas de Catalunya.
L’economia submergida es dispara un 30% aquest estiu. Treball detecta que el frau augmenta en hostaleria i agricultura. Tot i la caiguda de l’ocupació, puja la massa dels diners que circula al carrer
La prohibició de fumar en llocs públics podria evitar una quarta part dels infarts. Els fumadors passius tenen un 30% més de risc de patir un infart de miocardi. La bona notícia és que els efectes d’aquestes prohibicions s’observen immediatament.
Leonard Cohen fa 75 anys davant 14.000 persones al Palau Sant Jordi. La sessió que va oferir Cohen no l’oblidaran fàcilment els assistents al concert, encara més en aquest món de presses.
Bomba trampa de Millet.
Millet posa a disposició del jutge dues pintures de Casas i Nonell.
Les obres, taxades en 750.000 €, estan en una llista de béns que sumen 12,5 milions.
Montull relaciona en un altre document propietats per valor de 2,5 milions.
La UE manté obert un expedient contra Catalunya per contaminació a causa de l’excés de purins.
La meitat dels treballadors creu que el seu cap no està ben preparat. El 52% dels treballadors considera que els directius de la seva empresa no estan prou qualificats per al lloc que ocupen, segons un estudi sobre l’opinió que els treballadors tenen dels seus propis caps pel que fa a gestió del talent elaborat per Randstad.
Mentre l’atur va cap al 25%, segons alguns analistes, UGT anuncia mobilitzacions. No seran contra el Govern, sinó per demanar a les empreses "un lloc de treball digne". UGT i CCOO, que donen suport a la pujada d’impostos, van rebre el 2008 més de 15 milions en subvencions.
La CEOE exigeix retalls dràstics de la despesa en lloc d’alces d’impostos.