divendres, 25 de setembre del 2009

CORRUPCIO A DOJO


Estem immersos en una espiral de corrupció massiva, amb escenaris diferents i uns actors de diversos àmbits. Un país corrupte, i per tant, miserable, injust, incoherent, i vergonyós, en veure les trifulgues que politics, empresaris, esportistes, banques i tota mena de individus corruptes i fastigosos, son emparats per unes lleis mal fetes, inacabades, i redactades a corra cuita, desprès de 40 anys de dictadura, de un país molt verd i poc madur políticament i econòmicament i socialment.
Estem dintre una bassa de merda econòmica, i costarà molt sortir-ne, es cosa de tots, nosaltres som els responsable del malt funcionament d’aquest país, ja que la democràcia diuen, es el resultat de les eleccions que cada 4 anys ens dona la oportunitat de votar o no, amb la responsabilitat que ens he suposa, que surtin una sèrie de politics (corruptes o no), que ens donaran les bases per poder viure dignament, i gestionaran els nostres diners, es en aquest punt on entre en escena la corrupció abans esmentada.
Tot plegat dintre el marc d’aquesta crisis financera mundial, que diuen en toca a tots plegats, serà que nomes afecta a uns quants, com sempre, clar.