dimarts, 29 de setembre del 2009

N O T I C I E S

Un vocal de la Fundació del Palau promou el polèmic hotel
Manuel Valderrama Blanca és alhora vocal i constructor de l’establiment
El vocal de la junta rectora de la Fundació Orfeó Català, Manuel Valderrama Blanca, és el promotor de l’hotel que es vol construir al costat del Palau de la Música. Aquesta duplicitat, ser vocal d’una fundació i alhora ser el promotor d’un negoci vinculat a la mateixa entitat, està expressament prohibida per la llei de fundacions.
Huguet reconeix haver evadit 2,4 milions d'euros
El màxim responsable de la inspecció d’hisenda a Catalunya fins al 1994 explica amb naturalitat com ell i el també inspector Ernesto Aguiar van fer arribar a un altre dels acusats, Joan Josep Folchi, maletins carregats amb 300.000 euros que després aquest feia arribar a comptes que els inspectors tenien a Suïssa.
La sanitat de l’estat, a la cua de tot Europa
Suspèn en atenció 'online' i respecte pels drets dels pacients. Té el mateix nivell que els països de l’est, segons alerta la UE.
Puigcercós va encarregar un estudi sobre el 'Polònia'
El document, que va costar uns 12.000 euros, analitza si la imatge d'enfadat i cridaner del programa es traslladava a la dels electors.
Losantos diu que 'Toda España está colonizada por el nacionalismo catalán'
Els impostos s’apugen per culpa del Finançament
Federico defineix la 'fórmula catalana': 'Gastar sin control y tener medios que tapen mis líos'
La Generalitat dóna 10 dies a Losantos per tancar les emissions de la seva ràdio a Tarragona
EsRadio emet des de fa tres setmanes sense llicència. Se la podria sancionar amb una multa d'entre 60.000 i un milió d’euros.
La fiscalia insisteix que Millet ha de declarar davant el jutge i ser imputat
Dos mesos després del registre dels Mossos d’Esquadra cap dels querellats ha trepitjat el jutjat. L’acusació recorre el rebuig del magistrat a interrogar els membres de la trama del Palau.
Els experts situen en la classe mitjana el pes de la pujada fiscal.