dimarts, 6 d’octubre del 2009

NECESSITEN EUROS


Divendres al migdia, hora de anar al institut Callis a buscar un alumne, com cada dia hi ha un mon de vehicles de pares i parents que van a l’escola a recollir algun xicot, els cotxes aparquen on poden, ja que falten 5 minuts perquè surtin els alumnes, i no fan nosa per la circulació, quant falten 2 minuts, arriba la guandia urbana, en minúscules, amb la prepotència que els caracteritza arriben i aparquen sobre la acera, obstruint el pas del vianants, agafem els papers, i amb “xuleria” es dirigeixen cap els cotxes.
-A tingut que esperar a que arribes-,
-Ara tindria que demanar-li el carnet i sancionar-lo-, el vehicle estava estacionat amb els 4 intermitents a la zona de la Caixa del Penedès, no feia gens de nosa.
-Estic esperant el meu fill, que esta a punt de sortir, l’i dic-, (pel retrovisor, ja el veig).
-Circuli- en diu el municipal, amb una prepotència descomunal, el capoll.
-Ja ve-
-Circuliiiiiiii- alçant la veu de forma malt educada, el capoll.
Però que s’han pensat, si en definitiva els paguem entre tots, els imbecils aquest, aneu a la merda, i que els exploti el cap.
Per altra banda al eixample Morato tothom aparca on vol, i no diem al Passeig, les zones de escombraries un lloc perfecte per deixa-hi el vehicle fent un tam pels qui volem tirar les deixalles.