dimecres, 21 d’octubre del 2009

ENTRE LLANGONISES XORISERES I COMPRESES AUSONIA

Ja sabem els resultats de la enquesta popular que va fer l’ajuntament, amb el Solà al capdavant, amb aquell: Amorosim el Passeig, gent de tot Vic, va apuntar la seva impressió de la pífia del Passeig. Insisteixo, un espai públic condicionat per la espoliació del soterrani per l’ús de un aparcament, per part d’uns Vigatans Il•lustres, i carregats d’euros i prepotents. Aneu a prendre pel cul Vigatans Il•lustres, cabrons, fills de puta, per culpa vostra el Passeig ha perdut tot l’encant que tenia com ha Passeig, (per passejar), actualment desprès de 5 anys, l’espai sembla una exposició de cubs i ferralla, un forn per coure-hi ous, amb una estètica, que quant surto de casa, ja que jo hi visc al Passeig, hi el veig cada dia, no se si soc ha Vic o a Badalona, es ha dir sense personalitat.
Per altra banda no entenc com no s’ha pogut fer un aparcament a la zona de la carretera de Roda, amb la urbanització que es porta a terme, una actuació per part de l’ajuntament i la colla de Il•lustres vigatans el “poble” de Vic hagués gaudit al centre de Vic de un Pàrking molt mes gros i espaiós que el del Passeig, amb una capacitat infinitament superior per la ubicació de vehicles. Ineptes. Sou de poble, Vic es un “puto poble”.

Així ha quedat el referèndum de la merda del Passeig:
68% dels enquestats, valora positivament la imatge actual del Passeig i que “es veu l’espai com un punt de trobada de la ciutadania, que cal que tingui més color i més verd”.
70%, el Passeig és sinònim de comerç. També s’esmenten les fires i els mercats que hi tenen lloc.
90%, el Passeig ha de ser un punt essencial en el calendari d’activitats lúdiques de la ciutat.
82% consideren que s’han d’incrementar els espais verds i els bancs.
77% dels enquestats consideren que hi ha d’haver un espai per a la mainada, l’actuació més urgent és la remodelació de la Plaça del Carbó, “on es demana més transformació i on es podria ubicar alguna de les actuacions demanades, com l’espai per a la mainada.
78% consideren que els passos de vianants i la circulació són correctes, tot i que apunten que potser caldria un semàfor en algun punt, una acció que ja s’està executant a la cruïlla amb el carrer Manlleu, on d’aquí a uns dies entrarà en funcionament un semàfor per regular puntualment el pas de vianants i de cotxes.
Nomes fa falta la obertura del carrer Manlleu, amb molt de cotxes per ha tot arreu així els Il•lustres podran omplir les sever arques encara mes.
Amb l’o maco que es sense vehicles.