dimarts, 6 d’octubre del 2009

Algunes reflexions

Que diu aquest cap de mort: Blanco:Ministre de foment "Las familias españolas no notarán la subida del IVA por la bajada de precios".Esade prevé que no se alcancen los ingresos del Estado previstos en 2010
Defiende la subida de impuestos para atajar el elevado déficit público. Dèficit públic? A l’o millor es una mala gestió dels mateixos que ara ens volen apujar els impostos, que facin un canvi radical amb la gestió publica i comencin a controlar mes els funcionaris, per una despesa mes sostenible.
De la Vega: "Estamos viviendo uno de los peores momentos de la crisis".
". Zapatero: "Lo peor de la crisis ya ha pasado y nuestro reto es la creación de empleo".
Que es posin d’acord de una “puta” vegada aquesta colla de aficionats. I quant vinguin les eleccions ens diran que anar a votar es una obligació de la democràcia, quin contrasentit.
El FMI insiste: La economía española está en la peor situación. Serà veritat?, Ja n’hi a prou de mentides governamentals, jo auguro que la economia “espanyola” no pujarà fins l’any 2013. Fins llavors mes atur i mes inestabilitat política, o sento, però ja fa pudor tota aquesta merda de politics que hem votat tots plegats. Fan falta nous aires i nova gent. Sabeu que, si no guanya el PSOE ho farà el PP, no tenim alternativa.
I no se qui ho fa pitjor. Ara quant fa vuit anys que Espanya va entrar en el euro, els preus de tots el productes s’han apujat un 88% fins avui dia. Pregunta: els sous s’han apujat un 88%?.