dijous, 29 d’octubre del 2009


Banesto posa a la venta 1.200 vivendes amb rebaixes del 40%. Quant hi ha moltes persones que no ha pogut pagar la hipoteca, ara el mateix banc que els ha arruïnat, et venen el pisos, que els donin pel cul, amb un peu de porc.
El atur de llarga duració es dispara un 210% i supera ja a la crisis del 93.
Irlanda, con un dèficit proper al 10%, estudia demanar un rescat al FMI. Espanya presenta un dèficit similar. I en pocs mesos també tindran que fer el mateix.
Bancs i caixes perdran 90.000 milions d’euros en la venda de pisos. Quina pena.
Mercadona desmenteix a Salgado: "2010 serà fins hi tot pitjor que l’any 2009".
Espanya dispara un 20,6% els funcionaris de carrera des de 2004. Això comença a ser insostenible.
Els beneficis de Antena 3 i Telecinco s’enfonsen un 70%.
Santander guanya 6.740 milions de euros fins el setembre. Un 2,8% menys. Fills de puta, cabrons, feixistes, dictadors, explotadors, etc........

Aznar denuncia que la "desvertebració" de l’estat impedeix sortir de la crisi.
Els estats que comencen a sortir de la crisi son EEUU i Alemanya,dos estats federals. A l,estat espanyol la crisi esta sobre dimensionada per la bombolla immobiliària provocada per la política neoliberal del seu govern. A mes de feixista es un inepte i un mentider.

Més de 620.000 persones estan convocades a votar el pròxim 13 de desembre
Ja són 115 els municipis que s’han sumat a celebrar la consulta popular sobre la independència de Catalunya. Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, Vic i Vilafranca del Penedès són les quatre poblacions més grans.

Josep Anglada reconeix davant del jutge que va agredir un menor.
En la trifulca al carrer que va haver-hi el passat 15 d’octubre. El president de PxC també va admetre que va ser ell qui es va adreçar al joves, i no a l’inrevés, com havia manifestat a la premsa.