dilluns, 2 de març del 2009

ELECCIONES ESPAÑOLAS

La “democràcia” posa les coses al seu lloc, s’han acabat les Autonomies Històriques governades per Nacionalistes, Espanya es ara mes que mai “una, grande y libre”, els tripijocs de la democràcia, han arraconat als nacionalistes, i tot el que s’ensumava que podia estar relacionat amb el Terrorisme, s’han exclòs de les eleccions Basques, es per això que els partits espanyols, volen fer coalició, i governar el País Bacs, si PSO+PP+UPyD es posen d’acord hi haurà una Lendakari espanyol, si un partit de centre, un de dretes i un d’extrema dreta, formaran govern al País Basc.
Les Autonomies que formen la nació de Espanya, estan en crisi, si continuem així desapareixeran, i amb elles la llengua, les tradicions i la identitat (a lo millor això ens ho respecten, per allò de no te importància), la extrema dreta pura i dura creix i Rosa Diaz ja te un ascó en el país Basc. (llegiu el escrit de la vostra “dreta”).
Galícia, dons be, el PP tot i el escàndol que presumiblement tenen al estat espanyol, guanyen a la Autonomia del “Prestige”, recordeu, “NUNCA MAIS”. (
El panorama es espantós, el nivell de la ciutadania es, si mes no, dubtós, però la democràcia es així, guanya qui mes vots te, es a dir tenim el que ens mereixem.
S’omplen la boca de democràcia, de estat de dret, de llibertat, de bla,bla,bla..., fal•làcies amb totes les de la llei, l’extrema dreta esta pujant de mica en mica, i el país Basc es una plataforma de llançament molt adequada per aquesta dreta que torna a sonar a Espanya.
“VIVA ESPAÑAAAAAAAAAAAAA” per s’hi de cas.