divendres, 27 de març del 2009

COMENTARIS

Independència de Kosovo


-La NASA i Microsoft posen imatges del univers a disposició del públic.
-Històric acord per que el PP presideixi la Càmera basca. (això si que es incoació social, el “psoe i el pp” que mai es posen d’acord en res, ara al país basc, es fan petons al cul, per poder governar, escalabrós. La política en decadència total).
-El PP fulmina a un regidor per defendre la independència de Catalunya. (el pp no fa dimitir a ningú pels casos de corrupció que han afectat al partit duran aquest últims dies, en canvi si fan dimitir per algú que esta a favor de la independència).
-Chacón acorda amb Scheffer una retirada coordinada, escalonada i flexible de Kosovo. (el psoe mostra amb aquest gest, que son de dretes, al no acceptar la independència de Kosovo, perque no sigui un exemple a seguir a espanya en el cas del País Basc i Catalunya).
-Calderón, ¿un altre vegada?.El ex president del Real Madrid assegura en una entrevista que es presentarà a les eleccions (patètic).
-El preu de la gamba cau un 30%. Preocupació en la llonja: el lluç, la cigala o el besuc, algunes de las especies que mes han baixat de preu. La abundant oferta dels mercats obliga a competir els preus. (es nota que el que ha escrit aqueta noticia fa dies que no compra peix).