divendres, 30 d’abril del 2010

PUFFFFFFFFFFFFFF.

Zapatero: "Nuestra tasa de paro ha llegado al nivel más alto" (27/04/2010)
Algú es creu aquest fantasma.

El Santander te guanys de 2.215 milions en el primer trimestre del 2010, un 5,7% mes.

Repsol va tenir un benefici net de 688 milions de euros en el primer trimestre, un 30,1% mes que el període de 2009.

Gas Natural te guanys per 386 milions de euros en el primer trimestre.
La empresa destaca que ha aconseguit aquest resultat en un contexts de "inici de la recuperació de la demanda energètica en Espanya".

S&P posa en dubte la solvència de Espanya.
Aquest dimarts varen ser Grècia i Portugal. Avui ha li ha tocat el torn a Espanya. Poc desprès de que el FMI i el BCE s’afanyessin a actuar sobre Grècia, i Alemanya digues que per evitar la “bancarrota” es necessitaran 135.000 milions, Standard & Poor´s ha baixat la nota a Espanya.

Esade creu que Espanya necessitarà ajuda de Bruselas per el finançament de la seva deute externa.

-El nou ponent del TC endureix les sentències sobre l'Estatut
La més suau de les tres sentències que Guillermo Jiménez ha presentat als seus magistrats, retalla un 50% més la ponència de Pérez Vera.-
Els partits politics Catalans no es posen d’acord amb el tema del TC. No hi ha manera de fer un front comú per anar tots junts a Madrid, (menys el PP, culpable de tot aquest enrenou), l’Estatut, redactat i votat per l’Estat Català, està tocat de mor. La retallada del TC (mes de 22 articles) pot deixar l’Estatut, en un document folklòric.
I jo hem pregunto, per que serviu el Politics Catalans?, ja tireu la tovallola, els d’esquerres, no us feu mes les víctimes i reaccioneu de una vegada, doneu la cara, parleu clar i català o castellà, tant l’i fot, però digueu les coses clares de una vegada. Aneu a totes ja, la situació esta al límit, ja fa temps que tindríeu que haver reaccionat amb aquest tema i en molts d’altres, S’ha acabat la diplomàcia, la
No només esteu aquí per cobrar, en tot cas la vostra feina es prendre decisions, decisions de vegades amb un alt risc. Com el tema del TC. Un assumpte punyent i complicat, però un problema Polític, que en definitiva ens afecta a tots els Catalans.
Tenim que endurir molt mes la nostra relació amb Espanya, un país amb una democràcia dubtosa i uns dirigents Politics amb una mentalitat de fa 40 anys enrere, que encara segueixen la escola franquista. En tot cas les coses tenen que caviar molt i molt per fer un gir cap un país normal.