dimecres, 21 d’abril del 2010

AVUI 21/ABRIL/2010

Gas Natural demana una pujada de la llum del 20%, "el cost real".
La farmacèutica Novartis augmenta el seu benefici un 49% el primer trimestre.
Pobrets, quina pena............. he, farmacèutic o no!!!.
Els principals partits catalans deuen quasi 54 milions a las caixes.
Salgado no descarta ajudes a las aerolíneas per compensar les pèrdues.
El FMI alerta de una tercera crisis financera per el deute.
Bancs i caixes necessitaran fins a 22.000 milions de euros en Espanya si el atur i la desfeta immobiliària tenen una recaiguda.
Sindicats i empresaris es queden la meitat de las ajudes per a la formació. Des de 1998 la “Cámara de Cuentas” no ha fet cap informe de fiscalització ni a sindicats ni a empresaris. De aquest únic informe sabem que CC.OO, UGT i la CEA van dedicà ajudes milionàries no a formació, si no a "otros menesteres".
La IATA retira la llicencia a Marsans (de Ferran Diez, president del Empresaris), per vendre bitllets d’avió i li exigeix un aval.


Últimament estic reflexiona’n (nomes una mica), sobre el tema de les ajudes públiques a les diferent empreses privades que han tingut problemes financers per culpa de la crisi que ells mateixos han provocat. Es a dir, a veure s’hi ho antec be, quant les empreses privades tenen problemes econòmics, som nosaltres els que tenim que treure els euros per tapar els forats d’aquesta colla de lladres, i quant tenen guanys, quant guanyen milions i milions d’euros, a les hores la repartició es unilateral, i no sabeu qui es queda els beneficis multimilionaris d’aquestes empreses, les mateixes empreses, evident, per la meva part, mai he rebut un xec de cap empresa a finals d’any, es curiós, es lamentable, es injust. Una injustícia feta justa per els politics, això si, sobre tot -ANEU A VOTAR- per que si no qui mantindrà tot aquests sistema corrupte?.