dimecres, 14 d’abril del 2010

COMENTARIS

S'investiguen irregularitats en una fundació d'atenció als discapacitats presidida per Fèlix Millet
El número dos, Tarcisio Bertone, vincula la pederàstia amb la homosexualitat.
I jo en pregunto: perquè no s’ha xuclen el pirulí entre ells, o mes ben dir: la polla entre el de la Pietat i el de Sant Felip, per exemple.

El Govern planteja la bonificació d’acomiadaments per crear treball. Els contractes amb acomiadament de 33 dies tindrien un cost de extinció menor per el treballador. La resta el pagaria el Fogasa amb quotes empresarials. S’adaptarà el model austríac de indemnització.
Però de els funcionaris, ni parlar-ne, en tot cas que el país peti, però parlar del acomiadament del funcionariat, això, es intocable, un tabú, fa pànic, el govern està acollonit amb la quantitat de funcionaris que ell mateix a col•locat a ajuntaments i ens públics, que no serveixen pràcticament per res, o en tot cas hi ha un nombre desproporcionat de aquest tipus de treballador.

De vegades, hi ha actuacions polítiques,econòmiques, i partidistes, que no acaben de quedar gaire clares, n’hi son massa precises, s’ha m’acut per exemple, la nova manera que el ajuntament de Vic te per el tema de la circulació, des de el departament tècnic de Urbanisme. Un exemple clar es al Eixample Morató, hi ha dies que no se sap ben be per on tens que circular per el carrers d’aquesta zona de Vic.
I a mes la “matança” comercial al centre de Vic, una davallada

Corrupció a dojo, per tots els cantons, politics, empresaris, treballadors, tothom en el seu àmbit es veu amb condicions de robar al pròxim, això ens demostra, no un altre cosa, que el nostra país es del tercer mon, una nació corrupte i encara amb uns fonaments franquistes. Casos com el cas Gescartera, Filesa, Roldán, KIO, Afinsa, Malaya, Gürtel, Millet, etc.
Això si: ANEU A VOTAR, VOTEU PERQUE ES UN DEURE DEMOCRATIC.

Diuen que ja veuen el final del túnel, que ja surten els brots verds amb el tema de la crisi, es venen mes cotxes, mes pisos, també diuen que els pisos s’han abaixat un 5%, un 5%, que ridícul, en definitiva no ha canviat absolutament res de res, tot segueix igual que fa uns anys enrere. Els banquers s’ensegueixen fent rics, el capitalisme torna amb força per xuclar-nos els pocs euros que ens queden.

El Franquisme encara el tenim al clatell, el sistema polític espanyol te algunes lacres per resoldre, alguns politics que son la herència d’en Franco, de un gran dictador, un assassí, que no la’n jutjat mai per res del que ha fet, i en canvi per un altra banda jutgen al “Garzón” per voler fer justícia amb les mort de la era Franquista, això es la democràcia espanyola, de pacotilla.
Això si: ANEU A VOTAR, VOTEU PERQUE ES UN DEURE DEMOCRATIC.