dilluns, 2 de febrer del 2009

ECONOMIA



Parlen d’economia, la crisi mundial encara no es ha arribat, serà a partir del 2009
quant notarem de veritat la profunda crisi que ens espera, la bombolla que ens deien acaba de començar a explotar, no nomes serà una crisi econòmica i financera, prou important per tots nosaltres, si no també de creences, de identitat, de moral, en definitiva de una sèrie de valors que una vegada adquirits el anirem perden de mica en mica, ja que la societat actual els ha tirar per terra definitivament.
La economia mundial amb la seva política capitalista al capdavant, a començat a tocar fons per la avarícia de alguns personatges impresentables, i ara ens toca a nosaltres a pagar, com sempre.
El president dels banquers, diu en les seves declaracions, que un dels responsables de la crisi actual es el poble, es a dir el ciutadà de a peu, que fins ara els hem engreixat a milions, i ara ens vacil•len dient que tenen molts beneficis, els millors de la historia, i que s’hi no fos per ells la crisi seria molt pitjor. El banquers, quina barra que tenen (per ser suau), el govern que els hi ha donat diners perquè els poguessin deixar-los als seus clients, i petites empreses, mentida, nomes han tapat els seus forats, les seves vergonyes, la seva avarícia ens a portat a tots a la crisi econòmica actual mes important de la historia. I te que haver alguna manera de caviar aquest capitalisme explotador, no nomes per ha nosaltres, sinó per tot el mon en general.
Gracies al capitalisme desmesurat, que han portat a comprar tot el que se’ns posa al davant, al consumisme total i posat al límit, tan al límit que ara en paguem les conseqüències.