dilluns, 16 de febrer del 2009

BESTIESES


El país on vivim te que caviar urgentment, en tots els aspectes, començant pels Politics, tot hi que estan on estan gracies a nosaltres, amb l’excusa de la democràcia, i que anar a votar es un deure par a tots. Dons, mireu, tenim el que ens mereixem(1). Això que pot semblar una afirmació contundent es el resultat de la democràcia. El nostre país es massa jove, democràticament parlant, per aquest afer, ja que no estem, fins ara, gaire segurs de lo que tenim que anar a votar. La falta de informació en profunditat sobre els programes electorals dels partits, la manca de transparència i la informació tendenciosa per part de tots els que es presenten, es alarmant, en tot cas la voluntat de tots els que podem anar a votar (excepte els immigrats, tampoc ho estenc, persones que fa anys que viuen aquí paguen els seus impostos), ens ho posa realment difícil, la dificultat per saber realment, que volen fer en cas de que surtin guanyadors, es desconcertant, nomes volen el poder. No sabem ni “votar”, i m’agradaria que reflexionéssim tots plegats i féssim un esforç democràtic, votant amb coherència, sempre tenint la referència dels mandats anteriors, i fent valen el nostre criteri personal, no col•lectiu i manipulador del Politics, que per aquestes dades estan abocats a dir totes les mentides possibles per cal que tothom els voti, i puguin assolir el poder, que es l’únic que els preocupa, perquè serà, amb els escàndols que hi ha actualment de corrupció, per part de tots els partits, podem arribar a pensar, si pensar, cosa que posa molt nerviosos als Politics, que quant arriben al poder, la ma pot ser mes llarga de lo habitual. En tot cas les incoherències dels politics, es brutal, i el primer que els hi exigirem, es que actuïn amb responsabilitat i coherència, que ens donin exemple(2) i actuïn, ja, donar-nos solucions els problemes per la ciutadania, perquè la seva obligació es donar-nos solucions rapides i concretes, desenganyeu-vos, els politics municipals, per exemple, son gerents que tenen la obligació d’administrar els euros dels nostres impostos, per millorar tot el sistema de funcionament de una ciutat i del país en general.
De totes maneres no tots els politics son tant dolents. Amen.


(1). La democràcia ens dona als ciutadans la possibilitat de triar els politics que volem ,amb la majoria de vots que tindran en les eleccions, gracies a la nostra participació o no, el resultat final serà dons una decisió nostra, encara no surtin els nostres simpatitzants, el resultat final es la suma del mes votat, la democràcia així o diu, es per això que tenim els que ens mereixem.

(2).Els politics amb el seu poder de decisió sobre les lleis establertes, son els primers que tindrien que donar exemple. En casos de crisi, com la que vivim ara, seria la congelació de sous dels alts càrrecs i funcionariat en general.