dimecres, 14 de gener del 2009

Skateboarding


El meu fill es molt aficionat al Skateboarding, i de vegades va a les pistes de Skate que hi ha a Vic, al Parc de Roca Xavier Viñes. L’altra dia varen anar una colla de nens aficionats a l’ajuntament de Vic per fer una proposta de posar llum a les pistes, com han fet a Torelló, només una llum, val a dir que a Vic hi ha molts parcs i carrers amb una il•luminació excessiva que pràcticament no serveix de res, només per il•luminar el terra i les poques plantes i arbres que hi ha a Vic. Només una llum, la resposta va ser que era massa costós!, i que de moment no era factible i que havien altres prioritats.
Els nens que fan, dons van a saltar a la Plaça del Carbó, que hi ha llum, amb la respectiva denuncia dels veïns pel soroll que fan. De totes maneres, a la Plaça no hi ha cap rètol que informi o prohibeixi la practica en qüestió, per tant no veig cap delicte per part dels Skates.
A la Ciutat, de fet, no hi ha gaire cosa a fer la aire lliure pel jovent, si a mes no posem facilitats pel futur del Ciutadans, no se, de vegades penso que els Politics nomes funcionen per interessos, perdó, només funcionen per interessos.