dilluns, 13 d’octubre del 2008

TEATRE L’ATLANTIDA

Com ja sabeu, l’espai on hi havia el teatre L'Atlàntica de Vic esta de obres, i fan un bloc de pisos amb 27 habitatges, i tres plantes de pàrquing subterrani, la estètica es discutible, com tot, veure ( LA CIUTAT DELS IL•LUSTRES), amb una gran zona comercial, la cosa pinta be, ja que poden trencar el monopoli del carrer dels Argenters i ampliar l’eixample Morato amb aquest gran centre. *A mes treuen l‘antena de Telefònica que hi ha al costat, que bonic, a lo millor ens va be per a la salut a tots els vianants, encara que al consistori l’importi una merda. En tot cas l’ajuntament i fa un gran negoci amb aquest solar, que es noti, no?(denuncio la mala senyalització dels passos de vianants, falten senyals informatives abans del creuament, que el de la moto vagi a passejar una mica per la Ciutat, i per cert, aquest mateix individuo el vaig veure diumenge al mati a la Plaça, amb una subhasta de Cavall Fort, licitant no se amb quins euros!!!! ).
Però vet aquí un copte, la Empresa constructora de la obra es diu DORSERAN, de Centelles, hi segons tinc entès van a mitges amb X.CAPDEVILA una empresa de calefaccions, aigua, gas, llum, ubicada al parc d’activitats econòmiques de Vic.
La ex dona del Sr. Capdevila, que treballa a la Empresa del seu ex marit es la germana del 1 tinent d’alcalde, regidor de cultura i urbanisme de Vic. A lo millor es pura coincidència, o no. Vet aquí un gos vet aquí un gat i aquest conte no s’ha acabat.
*(les antenes, no les treuen, les substitueixen per unes altres mes modernes)
Imprimir