dijous, 16 d’octubre del 2008

GERENCIA

L’actitud de alguns Gerents, es, si mes no, dubtosa, ja que la seva funció al sistema empresarial, es la gestió del tema administratiu, i normalment la que acaben fent es, cuidar-se de tot una mica, i posar-se on no els demanen, ho sigui tocar els “collons”.
Prepotència, també es una constant de els Gerents. Com que algú els hi ha dit que tenen poder, ells en fan us i abús de tal concepte. Moltes vegades sense tenir la mínima raó sobre el tema a discutir.
Ignorància, la majoria no tenen ni idea del producte que gestionen, però, en tot cas, això es el que menys importa, ja que el que diuen ells “va a missa”, no escolten, no et deixen parlar, no callen mai, i sempre tenen la veritat absoluta, sense escoltar cap alternativa de ninguna mena. Son quasi be perfectes.
Protagonisme, quant es fa alguna reunió, o trovada de treball, Ell es el centre del mon, de vegades si que escolta, però es un fet automatitzat per part d’aquest tipus de personatge, Ell ja pensa, dissimuladament, la propera lliçó a explicar-te.
Incoherència, tot al contrari de la coherència, això es un punt molt comú, pel Gerent lo absurd es vital, ja que segons com, la incomoditat que això representa pel treballador, el fa trontollar i dubtar, i es clar, Ell es el salvador."EL SUPER"
Pedanteria, parlar de un ser superior, a lo millor es dir massa sobre aquest tipus d’esser viu, però en tot cas, anar a la seva oficina es una orgia, acollonit i desemparat, de vegades sense saber massa amb que sortirà aquesta vegada. Per lo tant, la teva actitud es ofensiva, i tensa. Sempre et sortirà per “petaneres” amb alguna cosa que tu no havies ni pensat, per això es un ser superior. No tenen escrúpols, passaran per sobre teu sense cap mena de mirament, -es mes important un ordinador que la persona-, sempre mirant el beneficií de la empresa que per aquest ser superior es la seva vida. La seva virtut es la “xuleria” i res mes.
Tens que vigilar molt, ja que a la empresa hi han "ESPIES", que son els que alimenten la prepotencia del Gerens.
Imprimir

Dedicat a P.R.