dimarts, 14 d’octubre del 2008

SERVEIS


Ens ha arribat una nota informativa del Institut Jaume Callis de Vic, comunicant-nos que molt Pares de alumnes del Callis, s’han queixat del recorregut que aquest any fa el Bus Urbà, ja que per arribar al Institut el Bus tarda el doble de temps que l’any passat, i per tant el alumnes arriben molt just al “cole”. I a l’hora de dinar el alumnes no tenen temps de fer-ho a casa seva, ja que el Bus no passa a temps per recollir-los.
S’ha fer una nota pel Sr.Serrat 5 tinent d’alcalde i “regidor de recursos humans i serveis”, per fer-li arribat els comentaris i queixes de una part del usuaris del Bus Urbà de Vic, en tot cas, perquè, aquest Sr. doni algunes solucions o alguna explicació al problema. La resposta va ser contundent: si els alumnes no poden dinar a casa seva, que es quedin al Institut, si mes no que vaguin a peu a la Estació del Bus a la Plaça del Mil•lenari.
Però de que va aquest individuo, no nomes no es vàlid per aquesta feina,(no se sap amb quina part del cos esta feta les línies del Bus), sinó que ens a de dir el que tenim que fer amb els nostres fills. Això es inadmissible, patètic, intolerable, i de tenir una nivell cultural molt bàsic. No passaria les oposicions de funcionari, segur.
Els Busos son massa grans i provoquen mala circulació, les parades estan mal situades (quan es paren al Passeig, també es para la circulació) per exemple, la freqüència del bus es massa gran, falten busos mes petits i amb un pas molt mes curt,senyor 5 tinent, posis les piles i pensi amb al cap.
Imprimir