divendres, 24 d’octubre del 2008

CAPITALISME ABUSIU

El capitalisme s’està esgota’n per moments, jo diria que te els anys comptats, ja sigui pel la falta de petroli, o per la avarícia dels empresaris que ens portarà cap un forat negre, sense sortida possible. El neoliberalisme tant alabat per Reagan fa 30 anys, a arribat al seu propi sostre.
Els anys 80, En el mandat als EE.UU.,de Reagan va esser l’època que els impostos varen pujar mes (35%). Els va retallar molt notablement en un 20% per rentes de famílies de classe alta, però als va apujar per la resta. El canvi, va ser molt significatiu, ja que el pressupost del estat va caviar de manera neoliberal, es a dir, la despesa que anava destinada al poble es va transformar, i va passar a la despesa militar i a les empreses.
La vaca s’ha exprimit tant, que ara ja no pot mes i a dit prou, el neoliberalisme a tocat fons gracies als Bancs i algunes empreses que s’han inflat a milions de beneficis gracies als treballadors.El que esta passant ara, no es un canvi, sinó una expansió de lo que va succeir en aquell període, la injecció econòmica tant brutal del estat, per tapar totes les bestieses que s’han fet, es un exponent de la màxima expressió del Neoliberalisme.
Imprimir