dijous, 4 de juny del 2009

AUSONIA EXTRAPLANA

Com cada any, l’estat ens convida a presentar coptes, (declaració de la renta), com cada any, ens toca patir, fins que ens diuen el resultat, que si pagues, que si cobres, es un enigma, un misteri, o fins hi tot una sorpresa!.
Fa algun any que feia la declaració amb un gestor/ora, amb un resultat mes aviat dubtós, pagar cada any, una bona quantitat, amb la corresponent factura del gestor/ora. Un any en van clavar una multa de molts euros, per la mala gestió de la gestora en qüestió, una “professional”, una tal Maria, que no sap fer una declaració com cal, per cert no massa complicada, però si atípica, en tot cas la bruixa, ens va enredar, ens va dur a l’hort, amb la conseqüent clatellada per part del govern espanyol.
Mireu si en som de idiotes, que l’any desprès de la multa, arnarem al mateix gestor, amb la convicció de que la culpa dels errors amb la declaració, era nostra, dit per la mateixa gestora, impressionant. Amb tota la barra del mon, feta la declaració, sense vergonya, ens envien la factura(110€ per declaració), evidentment que vagin a cobrar al “rec d’en tin”. Amen.
La gestoria en qüestió esta ubicada a la plaça de l’estació, atenció amb ells, o mes ven dit, amb ella, que discrepo de la formació que te, i del nivell encefàlic, molt qüestionable. Es impresentable, actualment, quant ens creuem pel carrer en gira la mirada, o canvia de carrer. La tia no en te ni idea.
Aquest any l’e feta a hisenda de vic, i sabeu que,.............................