dimarts, 16 de juny del 2009

A QUIN PAIS ESTEM


Tots els equips de futbol, han fet alguna vegada un dispendi de diners, fent la compra d’algun jugador caríssim, sense cap mena de resultat esportiu, que al final s’ha de mal vendre, es ha dit, el fracàs de una mala gestió. Tots els equips de futbol, alguna vegada o altra han llençat els diners.
Caja Madrid ha fet un préstec al Madrid de 76€, una caixa que ha tingut ajuda del govern espanyol, amb diner públic, si públic, de tots, de tots els racons del “imperio espanñol” cadascú de nosaltres ens toca pagar una mica al mileurista d’en Ronaldo dels collons.
Faig una crida a tots els catalans: aneu a obrir un compte a Caja Madrid, el pobre Madrid necessita euros per pagar a uns pobres jugadors de futbol que nomes cobren 1300€ l’hora. I alhora a Caixa Catalunya i al Banc de Santander.
Un paio que cobrarà 1300€ l’hora, que pagarà menys impostos que la resta de jugadors de futbol, (un 23%, els nacional paguen un 43%, i a la resta de Europa entre 43 i un 50%). Unes caixes i bancs que actualment no donen diners a ningú, ni particulars ni petits empresaris (pymes), unes constructores que estan en decadència total per la seva avarícia i prepotència, actualment carregats de deutes i de pisos sense vendre, amb uns preus desorbitats. Amb un atur de 4 milions de persones, amb una manca d’hospitals i serveis sanitaris important, amb una educació sota mínims, amb unes infraestructures insuficients, en definitiva, amb un país que si no hi posen medis, no se que pot passar, no vull ni pensar-hi, però clar, qui ho arreglarà tot aquest entramat patètic, els politics?, quina colla de ineptes, no, això nomes ho podem arreglar.....................nosaltres.
I a mes, el Banc Santander acabarà d’omplir les arques del Madrid amb un altre préstec de 74€ d’euros. Es immoral.
I la “caixa de cataluña” amb la seva seu a la capital de españa, a fet un préstec a
-Mediapro- de 300 milions d’euros per retransmetre tota aquesta merda de futbol, que una part seran els euros que cobrarà el Madrid per la exclusiva de les retransmissions, i també seran una part dels euros per pagar als jugadors del madris.