dimarts, 23 de juny del 2009

NOTICIES SUBJECTIVES

EMPRESARI APOSENTAT

El Consell de Guardianes no anul•larà las eleccions tot el frau de 3 milions de vots en 10 ciutats de l’Iran. Això si que es democràcia. Aquí no vota ni deu, i a l’Iran els posen per milions.
La dita grossa, Josep M. Ballarín: L’església és l’estructura més liberal del món. I es per això que les dones no poden dir missa, i mig mon es mort de sida, perquè l’església predica la no utilització del preservatiu, la gran jerarquia de la església també es molt liberal, i democràtica. Apa, aneu a cagar.
El superàvit de la Seguritat Social cau un 26,6% i se situa en 10.771 milions.
Adéu definitiu a Kodachrome, el carret en color mes antic del mercat.
El BCE se suma a qui exigeix al Govern una reforma laboral.
Els capitalistes/feixistes no descansant, s’han fet encara mes rics amb l’excusa de la crisi, demanen, i mes endavant exigiran, que: "Espanya, necessita una reforma del seu mercat laboral i una moderació salarial", per que el seu nivell de vida no baixi ni un centímetre, per explotar encara mes, si cal, al treballador.
Una moderació salarial, i una pujada de impostos, i els capitalistes encara mes rics, aquesta es la política socialista. Aneu a prendre pel cul tot plegats, i que us agafi un bon mal de ventre, feixistes.
El silenci dels bisbes:
La 'qüestió moral' i el tracte sexual amb prostitutes de luxe de Berlusconi te un escàs ressò crític en la església catòlica.
La "ROJA" per fi l’han eliminada de la gran copa “federaciones”.
Roma xifra en 20.000 els capellans pedòfils. Son unes rates fastigoses.
'Defensores de la Nación' es querellen contra els que varen xiular el himne en la final de la Copa del Rei. “La Fundación para la Defensa de la Nación Espanyola” els acusa de provocar el odi contra part de la població per el seu origen nacional. VISCA CATALUNYA LLIURE