divendres, 4 de juny del 2010

Politics



La classe política ha naufragat, han set incapaços de fer les coses ben fetes, (a part de posar-se uns sous altíssims), han robat reiteradament als contribuents (recordeu tots els cassos de corrupció que últimament han sortir a la llum pública), politics que son els gestors dels nostres diners, que durant anys han fet un mal us dels nostres impostos que “democràticament” hem pagat, han portat el país a la misèria (cada dia hi ha mes pobres), i a la inestabilitat, la incoherència a estat la tònica general de tots aquests anys de “bonança econòmica”, i s’han gastat mes de l’o que s’ingressava, les arques públiques han estat mal gestionades per uns politics corruptes*, i ara que tot esta emmerdat, embolicat, ara, ens demanen un esforç mes a tots els contribuents, una apujada de impostos de tot tipus, i en tots els àmbits, per par dels treballadors, (com sempre), i una baixada dels sous, una vagada mes, que son els que sempre paguem les conseqüències de la mala gestió dels governa’ns, de un sistema que s’ha quedat absolent.
De tota manera, tots en som una mica culpables d’aquesta situació, ja que la compra compulsiva ens a portat a viure com ha rics sent un país pobre. Desenganyem-nos hem gastat mes de l’o normal, no es coherent ni lògic el nivell de vida que ens han portat els Bancs i Politics, donant-nos tota mena de facilitats per poder consumir sense escrúpols. Jo penso que ara ens tocarà viure mes modestament i a un nivell mes adequat per el nostre estatus Europeu.
Els empresaris, per altre banda, que tots aquest anys s’han cobert d’or, ara amaguen el cap sota l’ala, empresaris especuladors, avariciosos, i plens de impunitat per part de la administració, actualment encara demanes ajudes per sortir de la crisi, quina barra.
Demano la dimissió de tots els politics, de totes les entitats públiques, (consell comarcal, diputacions, ajuntaments, vagueries, generalitat.....) de tota una xarxa de funcionariat que ens han muntat aquesta colla de “mamons”, i que ara se’ns fa insostenible. Això no s’aguanta de cap manera possible, i fins que no s’arregli aquest tema, i d’altres, no sortirem del pou que ells mateixos ens han fet caure.
*Cas Pretoria, Millet, Gürtel, i els que aniran surtin paulatinament, mentre duri la crisi econòmica i social.