dimarts, 15 de juny del 2010

Escrit de la Gracia a Opinió Nacional.com


Fa 10 anys era impensable que 500.000 persones poguessin votar dient sí a la independència de Catalunya i el reportatge “Adéu Espanya?” hauria estat impossible d’emetre a la televisió. Aquesta setmana s’ha admès a tràmit una iniciativa popular de consulta per la independència. (llegir mes)


Gracia, aquest escrit no te’l creus ni tu, es un text amb una base política pobre, ple de demagògia, es un text superficial i vulgar, en tot cas Gracia, mai no havíem estat tan lluny de tenir un estat propi, estem sotmesos al estat Espanyol, i per tant lluny de ser independents, ja que ni seleccions, ni estatut..... ni tot una sèrie de traspassos que sense ells no som, ni en pintura, un projecte de Nació, i diguem també de una vegada que amb el sedàs d’Espanya, no tirarem endavant, ja que sense nosaltres, no son res de res, ho entens Gracia.
Politiques socials, mira Gracia en aquesta regió d’Espanya hi ha una classe Política d’esquerres que com totes, una vegada al poder, nomes penseu en conservar la poltrona, d’esquerres res de res, sou uns “pijos” amb pell de Progressistes, i per favor, no esmentis ni al Macià ni el companys, que per cerc no els hi arribes ni a la sola de la sabata.
Apa Gracia, ves a voltar mon amb els nostres euros, i a viure con una d’Esquerres, (un bon exemple en Carod Rovira, no creus), si senyora, a viure que son quatre dies.