dijous, 10 de juny del 2010

El canvi es possible


La crisi ha començat, a partir d’avui estem en plena crisi. La vaga dels funcionaris (dades de la vaga: sindicats 75%-----governs 18.7%,), ens demostra que el país esta molt verd, que estem molt lluny de Europa, i per tant de una solució imminent per solucionar la profunda crisi econòmica i social que a partir d’ara ens tocarà viure durant molts anys (en tot cas ens posarem a l’altura que ens pertany). La major part dels mortals encara no se’n sap avenir d’aquesta nova situació social i econòmica que d’aquí un parell d’anys tindrem que afrontar amb resignació i conformitat, la reforma laboral, del funcionariat, dels impostos,
Els sindicats espanyols segueixen la tònica de sempre, aprofitar la avinentesa per fer soroll, si més no, per mantenir-se a la poltrona gracies el funcionariat, i vivint com a reis.

Posibilitum compra Viatges Marsans Air Comet i Seguros Mercurio per 600 milions, amb la deute inclosa.
Els accionistes de la companyia, el president de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán* i Gonzalo Pascual, s’han desfet del 100% del capital.
*Aquest personatge, que ha portat a la seva empresa al desastre absolut, i a la seva venda, amb una gestió de pena, es el representant de la patronal que porta les negociacions amb el govern i sindicats en la reforma laboral, es impressionant, no estenc res de res, en quin país estic vivint, una persona tant inepte i totalment desacreditada, estúpida, incoherent, i patètica en te que marcar el meu futur en el tema laboral, no estenc res.
Que algú, si us plau, me lo expliqui.

Dues noticies molt dolentes*: fugida de capital i mes dèficit exterior. La inversió estrangera directa cau fins el 1% del PIB, el nivell mes baix en 15 anys; les pujades fiscals disparen la fugida del diner; el dèficit exterior puja fins el 6,8% del PIB i el deute extern supera el bilió d’euros. »
El Banc Mundial diu que Espanya està "molt greu".
*Pere Costa, la cosa comença anar be. No creus?.

Desprès de tantes noticies dolentes, que per cert m’agraden tant, he arribat a la conclusió (54 anys) que tinc que ser mes optimista, i es per això, que d’aquí en endavant nomes penso posar-hi al bloc noticies positives, i que ens facin pensar amb un futur mes esperançador.