dimecres, 26 de maig del 2010

Patim

ERC es pica els dits amb la baixada de sous dels seus regidors a Vic
L’Ajuntament aclareix que la mesura ja fa dies que s’està estudiant i es prendrà de manera conjunta amb tot l’equip de govern. L’alcalde crida a files als dos regidors republicans per “l’ús partidista” de la retallada de la despesa municipal.

Gracia, Gracia, quina pena que feu els de ERC. A mes no fa per tu aquest partit polític, per la teva posició social, et pertany un altre tipus de partit, a l’o millor en el mateix consistori vigatà encaixaries mes be amb un partit mes conservador, mes de dretes, mes.........
No et vulguis fer la progressista, ja ens coneixem, Apa Gracia, que tinguis un descompte se sou municipal generós.



La Gracia, quina Gracia, s’ha abaixat el sou del Ajuntament.
No se com arribarà a final de mes aquesta noieta. Sort que el pare es de Construccions Ferrer, però amb això de la crisi no se, no se, ara en fa patir la Gracia. Quina Gracia.

Contenció i compromís d’austeritat

En el context econòmic actual, des d’Esquerra Vic creiem necessari reivindicar un pla de contenció de la despesa pública de l’Ajuntament de Vic que, a la vegada, fixi també les prioritats polítiques d’ara fins a finals de legislatura de manera que la contenció pressupostària no impliqui una m’erma econòmica en les prioritats escollides. La implementació pràctica d’aquest compromís públic d’austeritat, contenció i d’eficiència en la gestió dels recursos, no ha d’anar, però, en detriment de les polítiques socials que s’han vingut aplicant. No obstant això, i essent coneixedors de les dificultats econòmiques presents i futures, i de la més que provable reducció de sous dels treballadors públics de l’Ajuntament, els dos regidors d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Vic, tenen la intenció d’aplicar-se una minoració en les seves assignacions, tot emplaçant la resta de grups polítics del consistori a seguir-ne l’exemple, en les proporcions que en cada cas es determinin. L’esforç i el compromís col•lectiu que en el context actual tothom reivindica per tal de superar els efectes devastadors de la crisi actual, comença en primer terme per l’esforç individual i l’assumpció personal d’aquest compromís d’austeritat.