dimarts, 24 de novembre del 2009

S'ACABA


Això del canvi climàtic es un xollo, quin temps que fa, fantàstic, m’encanta, així tindria que ser sempre, diu molta gent, amb la ignorància i la limitació típica del esser humà. Últimament esta fent un temps espectacular, amb unes temperatures de primavera, si mes no, molt per sobre de l’o normal per aquesta època. La gent passeja en manega curta o amb tiretes, es fantàstic, la vestimenta, encara molt lleugera, dona la sensació de viure en un país semi tropical, si mes no, en vies de desertització, i no exagero, si no, temps al temps. Plagues, canvi d’àvids, i modificació de la vegetació, que ens pot modificar la vida animal, i per tant la nostra vida en el planeta.
Fer propostes per parar aquest canvi, pot resultar essencial, per continuar amb un nivell acceptable al nostre planeta, perquè els que ara son nens, puguin viure amb condicions en aquest planeta insignificant. No val a dir: mentre ara estiguem be..........................
Tenim un treball important ha fer en aquest sentit, per un futur net i verd, si no, ens carregarem el planeta amb 150 anys.