dimecres, 18 de novembre del 2009

NOTICIES VARIADES


N’estic fins als ous d’aquesta colla de “mamons” d’empresaris, i polítics, que es pensen que son els salvadors del mon, els que ho tenen que arreglant tot, els que tiren el país endavant, o no. Festes com, el dia de la cambra, son una mostra de la prepotència d’aquesta gentussa explotadora i xulesca, unes “persones” que estan acostumades a xuclar (d’aquí el nom de “mamons”), als treballadors, que gràcies a ells, poden portar el ritme de vida que quasi be tots porten, (se de casos concrets, per mes informació: ildefons56@gmail.com) fins hi tot en temps de crisi, com l’actual, ja que els afectats realment, som els treballadors, explotats per aquesta colla de dictadors prepotents.
Els treballadors no som els culpables de les males gestions dels empresaris, i ara ens fan entendre que la solució es una reforma laboral en profunditat. Una “mierda”, amb una mica de coure podrit per a tots els empresaris, ineptes, manipuladors, explotadors. Amen.
Els polítics demanen equitat fiscal, però una part del seu sou no tributa a Hacienda.
Las dietes queden exemptes del fisc. En el caso dels diputats i senadors aquestes suposen entre el 21% i el 31% de la seva remuneració total.
El 49% del sou del parlamentari gallec no es declara.

Tothom mira per casa seva:
Botín: 'Lo que hay que vigilar es el riesgo, no el tamaño'
Demana no penalitzar amb majors requeriments de capital als grans bancs. Creu que aquesta mesura contribuiria a crear mes dificultats al accés al crèdit.

El FC Barcelona ha aprovat que el director general corporatiu del club, Joan Oliver, arrodoneixi aquest any el seu sou de 600.000 euros (100 milions de pessetes) amb 300.000 euros (50 milions de pessetes) en variables, segons informa El Periódico. Oliver tancarà la temporada amb uns ingressos de 900.000 (150 milions de pessetes).

Reagrupament ha contractat l’empresa SegarraTerés, encapçalada pels consultors Jordi Segarra i Àlex Terés, que van ser assessors d'Obama, per al desenvolupament de la seva estratègia de comunicació fins a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.


La Xarxa d'establiments amb consciència nacional (Xecna) ha posat al mercat les galetes de Francesc Macià sota el nom de 'Crackànies' i vol que es converteixi en "les postres dels cracks catalans".

Òmnium Cultural haurà de pagar 4.000 euros més IVA -16% - a Caixa Catalunya pel lloguer de l'auditori i la sala Gaudí a la Pedrera el passat dia 4, on el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va pronunciar una conferència sobre "Adéu al nacionalisme, visca la nació".

Anglada se sent "assetjat"
Plataforma per Catalunya recorre la sentència per agredir un menor.

Els musulmans de Manlleu volen una "Catalunya lliure"
"Animarem a tota la comunitat islàmica de Manlleu a donar el sí" en la consulta soberanista
Els presidents de les dues mesquites de Manlleu han mostrat la seva intenció d'acollir a les seves instal·lacions una de les consultes independentistes que més de 130 poblacions catalanes celebraran el pròxim 13 de desembre. També han assegurat que votessin a favor, segons informa El Mundo.