dimarts, 12 de maig del 2009

VOLS DIR?


El govern ha autoritzat la venda de la pastilla del dia següent, una pastilla abortiva que es podrà vendre a les farmàcies sense recepta medica, i per totes les edats. En canvi no es pot vendre sense recepta, un antibiòtic, en tot cas aquí hi ha alguna cosa que no encaixa, interessos, eleccions, economia, cada pastilla costarà 20€, un gran negoci, veritat, (200.000 tractaments en 1 anys),(112.000 avortaments en 1 any en menors).
No val a dir, com diu la ministra, que la pastilla en qüestió, no te efectes secundaris, això rotundament, no es veritat, la “pildora” es una bomba hormonal , i presa sense control mèdic pot ser perillosa.
França, Bèlgica, Anglaterra, Luxemburg, entre altres, son països que ja tenen experiència amb aquest tema, però clar, no ens engaguem, aquest països ja tenen una educació que funciona i una prevenció eficaç, i si ha mes hi ha alguna nena que necessita la pastilla te la opció de comprar-la.
No som capaços de fer una educació eficaç, o una prevenció efectiva per aquest tipus de problema, però en canvi si som temeraris de fer un negoci com aquest. sense control.
Pararem els embarassos no desitjables, però els efectes d’aquí uns anys poden ser perillosos. Els adolescents no tenen control, son impulsius, tenen les hormones marejades, i tenen malt caràcter, normalment clar, son persones que estan en plena edat educativa i de formació per tenir una personalitat pròpia i madura, però poden anar als centres de salut i sense cap problema se’ls hi donarà la pastilla gratuïtament i si son rics es poden gastar 20€ per omplir les butxaques dels farmacèutics.