dilluns, 20 d’abril del 2009

PRESIDENT

-Pujol crida a enfrontar-se amb el Govern pel finançament. Demana als catalans que, per "dignitat", rebutgin les "veces" que ofereix Talante Zapatero.
El Pujol pare es va passar molts anys de la seva vida (24 anys), fent de President de la Generalitat de Catalunya i actualment ja es va veient els resultats de la “gran gestió” que va fer el President, (tot i els grans elogis que te gratuïtament), amb tots els temes autonòmics i politics del país, per exemple el tema en qüestió, el finançament que ahir a Vic va reclamar “dignitat” a tots els seus seguidors, (el Sr. Mas, va ser ell mateix el qui va pactar amb “Talante” el nou estatut), una feina que tenia que fer ell mateix al seu moment, com moltes altres coses a mig fer o inacabades, en tot cas duran la seva gestió de 24 anys com a president, no se veure exactament quina feina de profit va ser capaç de deixant-se com herència del seu mandat. Tot demanant, dona la impressió de que va saber portar inversió estrangera a Catalunya pagant amb euros públics perquè empreses estrangeres s’ubiquessin al nostre territori, per donar feina al poble. Però en el tema que ens toca mes de a prop, es a dir, el transport de tot tipus, finançament, política lingüística, urbanística, educativa, sanitària, etc, temes que ens toquen a tots plegats, el dia a dia, el “President”, no se, que algú m’expliqui que ha fet de profit duran aquesta pila d’anys, i que actualment, pugen dir: ? no se que dir exactament, estem igual que fa 24 any enrere, no hem avançat, estem perden el temps amb “xorrades”, mentre les altres autonomies creixen i creixen.
De vegades en pregunto de que serveix això de les autonomies, de la generalitat, de la diputació, del consell comarcal, dels ajuntaments, i tots els intermediaris, (jo aboliria la meitat dels ajuntaments de la comarca d’0sona), i agruparia municipis per una gestió mes simple i centralitzada amb una sèrie de persones que nomes es dediquessin aquest tipus de feina. Amb aquesta formula les despeses de municipis i funcionariat el podríem reduir molt, i invertir mes Euros a elements molt mes interessants, i col•lectivament mes profitosos, escoles, centres de dia, hospitals, assistència a la gent gran, guarderies, i moltes coses mes, perquè el nostre nivell de vida pugui amb qualitat i serveis.
Nomes fa falta que ara ell Piqué, si el del PP, fitxi per CIU, ja es la davallada total de la política, una persona que ha pesat per tots els colors politics aguts fins ara, que ha blasfemat sobre el català. PATETIC