dijous, 16 d’abril del 2009

AMOROSIM EL PASSEIG

A arribat el dia del “AMOSORIM EL PASSEIG” el nou eslògan de l’ajuntament de Vic per pal•liar i arreglar una mica, la desgracia de les obres del Passeig, un Passeig horrorós amb una arquitectura nefasta, estèticament de la època del dictador, amb molta pedra i poc verd, per no dir gens, bancs?, dons...... contats, i difícils per seure-hi, ja que la calor que desprèn la pedra es brutal i pots arribar al desmai, fins hi tot, amb un dia d’extrema calor hi pots fregir ous, els cotxes a dojo, hi ha dies que les botzines et deixen sort, es a dit ara que ja l’han feta, i malament, ens demanen que donem idees per “amorosir el Passeig”, mireu la furgoneta al mig de Passeig, val la pena.
Es una acció molt “democràtica”, el poble pot dir la seva opinió, però en tot cas, patètica per part del Polític de torn, i ja m’agradarà veure que hi faran, si es que es pot fer alguna cosa agradable i coherent.
Volen idees, dons aquí en llanço algunes:
1- Banda i banda del Passeig uns parterres de flors, de un un metre d’alçada i un metre d’ample. Treure tots els pilons de pedra, i baranes de inoxidable. Allà on es pugui posar-hi mes arbres.
2- Tapar la part central amb una “JAIMA” extraïble. Per fer ombra, gespa i aigua. “السياسة بعدم الكفاءة”.
3- Fer un canal d’aigua central des de la Plaça Carbó fins als semàfors del carrer Verdaguer, ànecs, i alguna barqueta. Quin amorosiment.
4- Arrancar-lo tot de nou, i tornar-lo a fer amb una altra estètica. Es un amorosiment total.
5- Muntar-hi un parc d’atraccions, tipus “tren de la mina”. Amorosint-lo amb unes bones paradetes de tapes, permanents, com el mercat medieval.
6- Un Pàrking a la part de sobre, així a lo millor i posen teuladetes pels cotxes, i amb una mica de sort l’amorosim amb ombra.
7- Uns sortidors a tot el llar del Passeig. Amorosint-lo amb la abolició del pàrking, total per la capacitat que te, el poden fer en un altre lloc, ja que si ara hi ha aquest problema es gracies al “puto” pàrking dels “vigatanets”.
8- Fer passar els cotxes per sota al aparcament, el passeig sense vehicles, amorosir-lo amb aigua i verd.
9- Deixar-lo tal com esta ara, per espatllar-lo mes no cal la pena fer-hi res.
10- Si fan alguna modificació suposo que no tornarem a pagar els mateixos.
11- Que “s’amori-li’n” els politics dels- collons-. A la merda.