divendres, 5 de març del 2010

NOTI

Un escàndol de prostitució homosexual esquitxa el Vaticà
Ghinedu Ehiem ha estat expulsat del cor de la Capella Giulia per fer de contacte amb joves.

Demanen reduir el consumde perca i panga per trobar-hi restes de mercuri i pesticides.

«¿Això no fa mal?», plantejava Wagensberg mentre mostrava les eines del toreig.

La CEOE proposa un contracte temporal, per sota del salari mínim i sense cost d'acomiadament per a joves
La patronal defensa que la mesura s'ha aplicat a França amb el vistiplau de la majoria de sindicats i que seria una eina d'entrada en el mercat laboral.


08/02/10 Zapatero: «Estem a punt de sortir de la crisi»

01/02/10 Derrotista, en absolut, el pessimista no és sinó un realista informat; en canvi l'optimista és, en aquest marasme espanyol, un ignorant, un desvergonyit, un estafador o un “zapatero”.

17/02/10 César Vidal: "El monarca ha mantingut silenci en situacions d'extraordinària gravetat, com és el cas de l'estatut català"

03/03/10 César Vidal: la imposició del català:
“Han decidido que la lengua catalana se convierta en un instrumento para tener sojuzgado al pueblo”

04/03/10 Losantos: “Cataluña ya es un estado donde no rige la Constitución, donde derechos consagrados en las declaraciones de la ONU, como el derecho a la enseñanza en lengua materna, no sólo no se cumplen, sinó que se persiguen”

Morad el-Hassani, que en la manifestació d'aquesta setmana es va erigir en portaveu espontani de la comunitat magribina, per defensar que no «tots són lladres», retreure que «se'ls criminalitza» a tots i que se'ls etiqueta despectivament com a «moros», tenia raó: no tots són iguals. Per sort, no tots tenen el seu currículum. Ell marca la diferència i ocupa un lloc destacat en el rànquing dels més detinguts. Aquest noi que lluïa en públic un fluid discurs polític i acusava CiU i el PP d'enverinar la situació per assegurar-se un lloc a l'Ajuntament en les properes eleccions, té un llarg currículum de detencions –no s'han de confondre amb condemnes, però–. Una quinzena, amb títols tant variats com ara violència de gènere, atemptat a l'autoritat, conducció temerària, tràfic de droga, agressió sexual i lesions. Efectivament, tenia raó de queixar-se si algú el titllava de lladre: no consta que hagi estat detingut per robatori o furt. Curiosament, El-Hassani, que cridava davant les càmeres que se sent part del poble de Salt, on assegura que ha viscut durant 17 anys i paga religiosament els impostos, té una ordre de no admissió al territori Schengen que totes les policies d'Europa poden veure si posen les seves dades a l'ordinador. Té mèrit el seu arrelament a Salt.
Morad el-Hassani reunit ahir amb l’alcaldessa i fent cara de bon noi , digen que a ell no el tractem de racista.
Quins collons que té.....