dimecres, 24 de març del 2010

INJUSTICIES


Laboratoris i farmacèutics s’oposen a las mesures de Sanitat.
Noticia d’actualitat amb format sarcàstic e incomprensible, un sector multimilionari amb exclusivitat absoluta per posar botigues de medicament, només allà on volen ells, i amb exclusivitat total, per pares i futures generacions per poder fer-se milionaris amb uns marges d’escàndol, persones amb una formació dubtosa, perquè en definitiva son els venedors de una botiga, que per tant tenen la obligació de dominar el producte que venen, com tots el botiguers de tots els sectors. Es a dir, uns aprofitats de les lleis injustes que te aquest país, que nomes afavoreix a les multinacionals i grans empreses i al capitalisme abusiu.
Tanmateix els estancs de tabac, que actualment son negocis exclusius i familiars, tancats hermèticament a la resta de mortals.
Com –collons- no puc jo obrir un estanc, o una farmàcia, quines lleis son aquestes que només poden fer-se rics uns quants a costa de tota la resta de ciutadans, per aquesta regle de tres, les botigues de roba, sabates, etc. es tindrien que restringir les famílies privilegiades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ilde, no tens ni puta idea de lo que es un o una farmaceutica ni tampoc que es una farmacia ni com funciona. IFORMAT !!!!!!! Guapo.

Ilde ha dit...

Bon dia anònim/ma, veig que te tocat el crostó, encara que no en tinc ni idea, si que es veritat que el tema farmacèutic es una injustícia social, et dolgui o no, me la porta fluixa. En tot cas, tens raó, tinc que fer un esforç per informar-me millor i mes a fons del tema en qüestió, però si que et tinc que dir, encara que no se quin nivell d’estudis tens, que la teva cultura general es molt bàsica ja que podríem estar mes atens a la ortografia catalana. Una abraçada de Ildefons Noguera