dimarts, 15 de desembre del 2009

L’INDEPENDENTISME SURT TOCAT


Ja hem votat per la independència del nostre país, amb el DNI de el país veí, quina ràbia que fan aquesta colla de nacionalistes “españoles”, jo no els entenc, per una banda no es poden veure, fins hi tot, diria, que ens tenen una mica de “tírria”, però per l’altre cantó, quant ja fars d’engreixar aquesta truja (amb respecta als porcs), espanyola, no volen sentir a parlar de una Catalunya independent. Una mostra del titulars que llegeixen a tot espanya:
Diari ABC ( La consulta-pinchazo da «fuerza moral para convocar un referendo vinculante»).
Diari La razón (Ridículo independentista en Cataluña: en el referéndum no votó ni el 30%).
Telecinco (Los organizadores de las consultas se descalifican por la baja participación).
Libertat Digital ("En Cataluña hay acoso moral" contra los no nacionalistas).
En tot cas, ni aquí ens posem d’acord, ni la classe civil ni la política. Molts politics en senten vergonya per el referèndum del dia 13. I aquest escenari es una excusa perfecta per els “espanyolets” de merda que s’engreixen de valentia i llancen fletxes d’ira cap a nosaltres, tot gracies als nostres “fantàstics politics”, que no saben on paren, perquè desenganyem-nos, aquesta colla de mandataris de pacotilla, no saben on son ni cap on van, nomes s’aferren al poder. I jo en pregunto, perquè?.
Algunes reaccions del que ens manen.
-L’alcalde de Arenys demana ara al Parlament un projecte de llei de referèndum per tota Catalunya.
-Mas diu que encara no és l'hora d'un referèndum.
-Els partits prenen nota del 13-D sense sentir-se forçats a moure’s.
-El PSC titlla l’experiència d’“error estratègic”, Mas la respecta, però rebutja un referèndum vinculant i Montilla reclama que cap formació utilitzi les consultes.
-Diari d’Aragón (Una dona pregunta si "podría decirme donde está la plaza del Pilar?". "Giri a la dreta i tot recte", li contesten.
La resposta en català provoca un daltabaix a la senyora incapaç de trobar la plaça del Pilar, que visiblement alterada replica "pero… como dice usted?". Una veu en off indica que "seguramente que a ti tampoco te parece normal. No a la imposición del catalán, no a la ley del PSOE".)
De totes maneres penso que veritablement la consulta independentista ha set un fracàs, un 30% es molt poca participació, entenen que varen votar els menors de 18 anys i els immigrants, per tant, toquem de peus a terra, Catalunya esta molt lluny de ser veritablement independent, amb un estat propi i una administració pròpia, per poder sortir d’Espanya. A mes “ells” faran tot el possible per poder seguin engreixar-se gracies als nostres impostos, nomes ens cal esperar que explotin de una vegada.