dimecres, 16 de desembre del 2009

EMPRESARIS?

Caja Madrid obre un expedient a Díaz Ferrán per l’impagament de un deute de 26,5 milions.
El president de la CEOE esta acusat de no pagar un crèdit de 26.5 milions d’euros en una Caixa per les seves activitats empresarials,(Marsans i Air Comet) aquest es un exemple del empresariat espanyol, un model ja consolidat en tot el territori “nacional”, una mala gestió empresarial i dubtosa professionalitat d’aquest personal mentalment dubtós, per les seves estratègiques en el camp empresarial, amb una cultura òbviament de dretes i en alguns casos de dictadura laboral.
I aquest dirigent empresarial es el que va amb el discurs de baixar salaris, i el acomiadament lliure, quina barra, quina poca professionalitat i serietat, i l’o mes greu es que una gran part d’aquesta raça empresarial, son com ell.
Els drets dels treballadors, no se si històrics o no, però en tot cas una manera de treballar que tindríem que canviar dràsticament des de l’empresariat fins el treballador menys qualificat, tots.
La formació professional dels treballadors, la motivació per la jornada laboral, la flexibilitat, el condicionament del espai per treballar, uns salaris coherents amb el nivell de vida que actualment vivim, es ha dir, una mes complicitat per part dels treballadors, amb una major productivitat i menys hores de treball, (a Suïssa la jornada laboral es de 28h. i la productivitat un 25% mes) amb 30 hores crec que la productivitat seria molt mes alta, i per tant l’empresari mes recompensat econòmicament.
Nomes ens fa falta la cultura personal per poder canviar tot el sistema productiu. I tots contents.