dimecres, 12 de novembre del 2008

NOMES G20



Es reuniran a porta tancada amb la màxima seguretat, i amb tota la “parafernàlia” i la fal•làcia per sobre de tot, volen implantar un nou capitalisme, nomes pels països rics o en tot cas els que algun dia ho podran ser, o no. (Parlaran probablement de la pobresa al mon -1000 milions de persones passen gana-, de el dret a la educació -150 milions de analfabets-, de la salut, del treball, de les guerres -Irak 650.000 morts en 3 anys-, Afganistan 1.800.000 morts-, de la violència que pateixen moltes dones, etc.... en definitiva de tots el problemes globals que actualment afecten al mon sencer). En el mon actual no hi ha justícia ni igualtat, les diferencies entre rics i pobres, entre països, es cada vegada mes gran, el domini neoliberal s’ha multiplicat, i per postres cada vegada hi han mes guerres.
Es reuneixen, si, estan espantats per la crisi financera, però el que no els preocupa es saber que milions de persones de tot el mon pateixen una crisi permanent. Si, son vint països, però en el mon son mes de 190 països en les Nacions Unides, es a dir un 10% del total estaran representats a la cimera, i continents com l’Africà pràcticament se’ls borra del mapa i estan a la espera de no se que. Els mes rics faran un mon a la seva mida un altra vegada, no saben que hi te que haver un altre sistema que funcioni molt mes be, per a tots, que el capitalisme per uns quants.
-G20: Alemanya, Aràbia Saudí, Argentina, Austràlia, Brasil, Canada, Xina, Estats Units, França, India, Indonèsia, Itàlia, Japó, Mèxic, República de Corea, Regne Unit, Rússia, Sud-àfrica,Turquia, Representant de la Unió Europea.
Imprimir