dimarts, 30 de setembre del 2008

PLE MUNICIPAL


En Joan Riera, president de Xarxa Comercial, diu que el Pàrking del Passeig a quedat petit, i que estan tan contens, perquè gracies al Pàrking la Ciutat funciona. A quedat petit, diu, quina visió de futur que tenen els empresaris Il•lustres del centre de Vic, quant des de un principi ja tenien que fer_lo mes gran, i no al centre, si, he dir “NO AL CENTRE”, Vic te suficient terreny perifèric, a prop del Centre Comercial com per fer un Pàrking, la distancia es mínima, i ara volen ampliar-lo cap al Carrer del Paracoll. ( a lo millor arriben al Cementiri).
Perquè es clar, tot això implica una estètica concreta i limitada sobre el Pàrking,i per tant amb la estetica de la Ciutat, que es de tots, com ja em vist al Passeig.
I el consistori que hi diu, dons ve, pensen el mateix que els Empresaris, (per això son de CIU).En Xavier Sola, en el ple, explicant con s’hi fos un gran expert amb urbanisme, diu que el model del Passeig el va explicant arreu on va, (aquest noi no ha vist mes enllà que el seu nas.
Imprimir