dimarts, 23 de setembre del 2008

LA CIUTAT DELS IL·LUSTRES


Estem vivint una època de molts canvis de tot tipus, de constant transformació, normalment ens diuen que sempre mirem cap endavant, però jo també puc mirar enrere, i crec que tenim la oportunitat de aprendre moltes coses del passat.
Per exemple en el tema urbanístic, a la Ciutat de Vic, com es natural, hi ha molts de canvis, una Ciutat te que creixa i expansionar-se. Fa una colla d’anys que Vic a crescut molt, potser massa, (això es discutible), en tot cas les grues son visible a tota la Ciutat, ja formen part del paisatge urbà.
La decisió que prenent els politics, i els tècnics municipals en el tema urbanístic, jo entenc que es dificultosa i que mai esta be per a tothom, però de vegades, no se, la resolució es dubtosa, i per la manera de fer, tendenciosa, si no, no ho entenc.
Per exemple, un cas significatiu, el pàrking de Passeig , un grup de Vigatans(“Il•lustres”)?, prenent una Rambla publica, i se la fan seva, per benefici privat ( l’ajuntament també rep beneficis ja que el pàrking te una validesa de 50 anys, passat aquest temps l’ajuntament se’n farà càrrec).De moment els “Il•lustres” es van fent mes rics, si cal................
Els que vivint en aquesta zona de Vic, em patit a les nostres cars tota la obra faraònica d’aquest “cuxitril” de pàrking, amb poca capacitat, i estructuralment mal fet (pilars a cuadrets ?) per exemple. Ningú, mai ens a dir res de res, (AIXO SI, A L’HORA DE PAGAR TOTES LES FACILITATS).
Un cop fet el “cuxitril” de pàrking , es el moment de posar la guinda a la part de sobre, hi ja veieu el resultat, de pena, no te personalitat, ni funcionalitat, ni estètica, es una obra feta amb tant poca professionalitat que costa entendre amb quina part del cos esta feta, i ara volen -esponjar- el Passeig perquè el que han fet fa vergonya, i amb les idees del poble (quin privilegi) i a mes continuar l’obra cap a la Rambla Hospital i Carrer Verdaguer, si us plau diguem no a la incompetència dels tècnics i politics.
Aprofitar el pàrquing per fer-hi un canal d’aigua amb barquetes, amb arbres a les voreres.
Volem verdddddddddddddddddddd a la Ciutat de Vic, i no tanta pedra.
Imprimir