dijous, 16 de juny del 2011

DEMOCRACIA I CORRUPCIO DE LA CLASSE POLITICA



Aquest mati escoltant la tertúlia de RAC1, estic quedant perplex pels comentaris dels tertulians, que suposo que desprenent tanta cultura i tan coneixements que no els puc entendre, només s’entén si ells i ella visquessin de tot aquesta plantofa que ells se’n omplen la boca i en diuen democràcia. Aquest discurs sona a PP, no creieu?. Un partit corrupte, i amb dirigents gens demòcrates dintre la democràcia, o a CiU que “democràticament” dona cobertura al mateix PP que sistemàticament va en contra del nostra país, o el TRIPARTIT, que ja s’ha vist amb quina eficàcia governen, tot hi haver gestionat tant malament els recursos de Catalunya, actualment encara tenen lleis per carregar-se tot els que no els interessa. Patètic.
Aquest sistema polític que en la majoria dels casos esta pensat i constituït pel els propis politics, per els interessos dels qui en viuen, i així assegurar-se un futur amb garanties econòmiques, tot i les constants noticies de corrupció per part de tota aquesta classe de personatges estratosfèrics.
Ara volen castigar als indignats per els fets d’ahir al parlament amb L'article 494 estableix penes de presó de sis mesos a un any o multa de dotze a 24 mesos per als que "promoguin, dirigeixin o presideixin manifestacions o una altra classe de reunions davant les seus del Congrés dels Diputats, el Senat o d'una assemblea legislativa de Comunitat Autònoma, quan estiguin reunits, alterant el seu normal funcionament ". No obstant això, el delicte pot agreujar si s'apliquen els articles 550 i 551.
En canvi el politics poden estar implicats amb corrupció, gastar-se els nostres diners no s’ha sap en que, fer la seva feina malament,estar ben vistos i segui cobrat dels nostres impostos, fan les lleis a la seva mida.
Això pot acabar malament.