dijous, 19 de maig del 2011

INDIGNAT


A lo millor alguna cosa pot estar canviant. Bàsicament perquè la joventut espanyola ha sortit al carrer per manifestar-se contra tota la classe política, es ha dir contra el sistema actual que tot hi dient-ne democràcia no acaba de funcionar pro be per a tothom.
Que els partits politics amb la classe política al capdavant no acabant de fer les coses be per la societat, es evident, corrupció, incoherència, atur, ajudes als bancs, partidismes i moltes fal•làcies i disbarats per part de tots els politics.
Politics patètics, la majoria amb una formació ínfima y dubtosa, Politics que s’han fet unes lleis a mida, d’aquesta classe social d’incompetents i corruptes, amb una impunitat total per fer el que volen en tots els aspectes, socials, econòmics, culturals,.... si, per que son ells els que posen les normes per a ells, per assegurar-se una jubilació o anar de Eurodiputat i morin-se com uns elefants, amb un sou impressionant, mentre el poble esta summes a les seves normes i explotats amb impostos per no se sap ben be per que serveixen.
Si, els Politics tenen que existir, son necessaris per pagar impostos, però amb unes noves normes per a tots, en definitiva son uns treballadors com nosaltres, per tant el sou també te que se equiparat al nostre, i no val fer trampes, i tenir 3 o 4 feines.
Son mortals i es per aquest motiu que son tocables, es ha dir, no mes de 4 anys a la poltrona del poder, i una jubilació als 67 anys com tothom, per fer una regeneració a fons de la gentussa política. I cap mena de privilegi, ni un, que s’han cregut aquesta colla de aprofitats.
Companys, això te que canviar ja, tenim que anar a totes, pacíficament, però si es necessari, repeteixo, a totes. Trenquem la cadena dels Politics actuals.