divendres, 4 de març del 2011

Fantasmes


Laporta trenca amb Solidaritat i s'acosta a ERC.
Solidaritat Catalana explota tres mesos després d'aconseguir quatre diputats.

El líder independentista Joan Laporta ha anunciat a través d'un comunicat que no signarà "l'acord de reedició de la coalició" amb Solidaritat Catalana per la Independència perquè no comparteix" que Solidaritat es presenti en solitari a les eleccions de Barcelona. Aquest mateix migdia, el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ja ha admès que havia mantingut diversos contactes amb Laporta i ha assegurat que, si se suma a la seva coalició, li garantirà un lloc "important" a la llista per garantir la seva entrada a l'Ajuntament de Barcelona.

Vaja, algú deia que aquest projecte Polític era una bona opció per Catalunya, dons ja veus, 3 mesos i canvi de camisa pel fundador del Partit Solidaritat Catalana, una opció molt feble, i amb poca consistència independentista.
En Laporta no sap que vol ser de gran, políticament no es una persona preparada, i exactament no se que busca, a l’o millor protagonisme, nomes això, un protagonisme que amb Esquerra, un partit amb molta historia i poca cosa mes.